Jeti on saanut uuden hienon sukunimen: Kustom Karake's!

Vuoden vaihde toi tullessaan niin Jetille, kuin ohjaajillekin taas uusia haasteita. Jeti ilmoitettiin harkkaamaan TOKOa Tiina Bångin pitämämään pienryhmään ja mikä parasta harkkaus paikkana toimii Musti&Mirri areenan lämmin sisätila. Lisäksi tässä oltiin jo puoli vuotta kärkytty paikkaa KooKoo-99 Toko ryhmästä ja nyt sinnekin päästiin;) Eikä kyseessä olekkaan mikätahansa ryhmä vaan, siellä valmentaudutaan alokasluokan kisoihin, jaiks!

Ohjaajat ovat myös tormistautuneet. Mikko liittyi vaatimattomasti MPKY:n kilpailu-, kenttä -ja huvitoimikuntiin ja toinen ohjaaja pitäytyi huvitoimikunnassa. Koetoimitsija 1 kurssitkin on nyt molemmilla suoritettuna ja syksyllä lähdemme toivonmukaan suorittamaan koetoimitsija 2 kurssin, jolloin edessä on erikoistuminen johonkin lajiin. Sitä tarina ei vielä kerro, mitkä lajit ovat kysessä;) Kurssin loppusuoritus on jätetty syksyyn, koska tarkoituksena on vielä kartuttaa kokemusta ks. lajeista.

Jetiläisen tammikuu alkoi tassuhuolilla. Tällä kertaa lenkkakoipena oli vuorostaan oikea takajalka, joka sitten taas käpälöitiin ja kuvattiin eläinlääkärin toimesta. Eläinlääkärin lausunto oli seuraava: nivelissä ei turvotusta,taivutukset normaalit, lihakset symmetriset. Polvien ja selän röntgenkuvauksessa ei mtn. Epänormaalia. Polvien vetolaatikkokoe negatiivinen. Diagnoosina ontuminen lihasperäistä. Soitto Bångin Tiinalle ja samalle viikolle aika hierontaan. Hierontakertoja on nyt takana kaksi ja jalka on mennyt selvästi parempaan päin. Jetiläistä on hierottu ja sen syviä lihaksia vahvistettu kotihoito ohjeiden mukaan ohjaajien toimesta.

 Nyt on poika hierottu kolmannenkin kerran ja seuraava kerta varattu noin neljän viikon päähän. Tarkoituksena onkin tästä lähtien, että Jeti käy hierottavana kerran kuussa, jotta voitaisiin välttyä ikäviltä lihasjumeilta. Harmillisesti Jeti alkoi varoa oikeaa etujalkaansa seuraavana päivänä hieronnan jälkeen, mutta toisaalta tämä oli ehkä enemmän kuin odotettua. Onhan nimenomaan oikea etutassu ollut aika kovilla vasemman takajalan varomisen takia. Nyt tarvitaan malttia, niin omistajilta kuin Jetiltäkin, että päästään ulos tästä harmillisesta kierteestä ja saadaan valkoinen ystävä takaisin pelikentille.

Jokaisessa harmillisessa tapahtumassa on yleensä jotain positiivista, niin tässäkin. Hihnalenkkeihin pakottautuneena, meillä on nyt aika hienosti hihnassa käyttäytyvä poika Kaikkia harrastuksia ei ole tarvinnut täysin jättää, vaan TOKO puolella on keskitytty tunnareihin ja ruutuun menemiseen helpotetusti. Hyvä tilanne on myös senkin takia, että Tiina, joka hieroo Jetiä pitää ks. TOKOa ja osaa sanoa mitä voi tehdä ja miten.Haussa otettiin ensimmäiset ilmaisuharjoitukset 6.2.2011, jotka pidimme Marin kanssa kahdestaan.Ilmaisu harkkariri paikkana sai toimia koulun pihamaa, koska lumihankeen näillä käpälillä ei lähdetä ja revittelyt on nyt pannassa. Kaikki mitä tehdään, tehdään hillitysti ja maltillisesti ja mahdollisen vähällä rasituksella. Jeti ilmaisi irtorullalla todella hyvin ja olin toisesta kyllä niin ylpeä.

Väittäävät, että miulla on liian hyvä suojaväri näin talvisin

 

Lähilammen jää on mukava paikka näin talvisinkin. Jotkut ihanat ovat käyneet mootorikelkalla ajelemassa siellä rantaviivaa myöten ja näillä pakkasilla (-27) pinta on kovettunut hyväksi kävellä. Siitä onkin tullut meidän vakiolenkki aamulla ja iltapäivällä. Nämä kovat pakkasetkaan ei meitä harmita, sillä auringon paisteessa kylpevä lumimaisema on tavattoman kaunis ja ilmassa on jo pieni tuulahdus kevään tuntua